MMR: Jmenování náměstka pro řízení sekce veřejného investování

01.06.2015 7:35

Sekce veřejného investování Ministerstva pro místní rozvoj bude mít nového náměstka. Ministryně Karla Šlechtová jmenuje k prvnímu červnovému dni do této funkce JUDr. Jana Blechu.

MMR: Jmenování náměstka pro řízení sekce veřejného investování
Foto: mmr.cz
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj

„Věřím, že nástupem JUDr. Blechy získá ministerstvo do svého týmu dalšího profesionálně schopného a kvalifikovaného zaměstnance a že nový náměstek posílí jednu z klíčových sekcí ministerstva,“ uvedla ke jmenování ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Do sekce veřejného investování spadá problematika veřejných zakázek a koncesí, stavební řád, veřejné dražby či realitní činnosti. JUDr. Jan Blecha působil v minulosti například na Správě železniční dopravní cesty ve funkci prvního náměstka. Sekci doposud vedla Marcela Pavlová, která byla pověřena zastupováním ve funkci náměstka pro veřejné investování.

Ministryně pro místní rozvoj rovněž ke dni 15. června 2015 jmenuje na nově navrženou pozici náměstkyně pro ekonomiku a provoz JUDr. Simeonu Zikmundovou, která dříve působila ve funkci tajemnice úřadu města Třebíč. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha obdaruje dlouholeté dárce krve ročním kuponem na MHD zdarma

22:04 MHMP: Praha obdaruje dlouholeté dárce krve ročním kuponem na MHD zdarma

Hlavní město obdaruje dárce krve ročním kuponem na městskou hromadnou dopravu zdarma. Jednat se bude…