MPO: Náměstek ministra jednal se zástupci Ministerstva hospodářství a energetiky SRN a banky KfW

06.03.2016 18:45

Náměstek ministra průmyslu a obchodu Tomáš Novotný se 4. března setkal s vrchním ředitelem sekce energetické účinnosti Ministerstva hospodářství a energetiky SRN Thorstenem Herdanem a zástupci německé rozvojové banky KfW.

MPO: Náměstek ministra jednal se zástupci Ministerstva hospodářství a energetiky SRN a banky KfW
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo průmyslu a obchodu

Náměstek Tomáš Novotný, zodpovědný za sekci fondů EU, VaVaI a investičních pobídek, hovořil s vrchním ředitelem sekce energetické účinnosti Thorstenem Herdanem ze spolkového ministerstva hospodářství a energetiky SRN a se zástupci německé rozvojové banky KfW o posílení vzájemné spolupráce v oblasti podpory inovací, malých a středních podniků a energetické účinnosti prostřednictvím návratných finančních nástrojů, jako jsou úvěry, záruky a kapitálové vstupy.

Předmětem jednání byla rovněž spolupráce na poli aktivizace Českomoravské záruční a rozvojové banky, a.s., včetně její transformace na českou národní investiční banku. Proto se jednání zúčastnili i zástupci KfW, která patří mezi ‎největší rozvojové banky na světě. KfW úspěšně napomohla obnově Německa po druhé světové válce a podílí se na současnému rozvoji německé ekonomiky. Její zkušenosti tak mohou napomoci při transformaci Českomoravské záruční a rozvojové banky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…