MPO: Státní tajemník vyhlásil nový ročník soutěží Rady kvality ČR

17.06.2018 12:56

Státní tajemník Ministerstva průmyslu a obchodu a předseda Rady kvality České republiky JUDr. Ing. Robert Szurman vyhlásil nový ročník soutěží o získání ocenění v programech vyhlašovaných Radou kvality ČR, která pracuje v gesci Ministerstva průmyslu a obchodu.

MPO: Státní tajemník vyhlásil nový ročník soutěží Rady kvality ČR
Foto: mpo.cz
Popisek: Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR - logo

Vážené dámy, vážení pánové,

dovolte mi, abych jako státní tajemník v Ministerstvu průmyslu a obchodu a předseda Rady kvality České republiky vyhlásil nový ročník soutěží o získání ocenění v programech vyhlašovaných Radou kvality ČR, která pracuje v gesci Ministerstva průmyslu a obchodu.

Vyhlašuji pro rok 2018:

  • Národní cenu kvality České republiky v programech START PLUS, CAF a EXCELENCE
  • Národní cenu České republiky za společenskou odpovědnost

V pondělí dne 18. června 2018 od 12:00 h budou pro organizace, které mají zájem o účast v některé z Národních cen, na internetových stránkách ZDE zpřístupněny přihlášky pro účast v těchto cenách. Termín pro podání přihlášek je stanoven do pátku dne 29. června 2018 včetně.

Organizace zašle vyplněnou a podepsanou přihlášku elektronicky ve formátu PDF na e-mailovou adresu ZDE. Obdržené přihlášky eviduje ministerstvo průmyslu a obchodu. Organizace, která zašle přihlášku do některé z výše uvedených Národních cen, bude elektronicky (e-mailem) vyrozuměna o tom, zda je evidována a zařazena mezi uchazeče o účast ve zvolené Národní ceně. Vyrozumění bude zasláno po uplynutí termínu pro podání termínu přihlášek, tj. po 29. červnu 2018. Společně s vyrozuměním bude organizaci zaslán návrh smlouvy o spolupráci při hodnocení v rámci Národní ceny a další pokyny. Předpokladem pro to, aby se organizace stala účastníkem Národní ceny, je uzavření zmíněné smlouvy s Ministerstvem průmyslu a obchodu.

Robert Szurman v.r.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…