MPO: Týden podnikáni ČR 2016

17.11.2016 19:47

Událostí pro podnikatelskou veřejnost mimořádného rozsahu i významu je Týden podnikání ČR 2016.

MPO: Týden podnikáni ČR 2016
Foto: MPO
Popisek: Týden podnikáni ČR 2016

Jeho čtvrtý ročník se v těchto dnech v Praze koná pod záštitou předsedy Vlády ČR Bohuslava Sobotky, ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka, ministryně práce a sociálních věcí Michaely Marksové, primátorky hlavního města Prahy Adriany Krnáčové, velvyslankyně britské ambasády v Praze Jan Thompsonové a rektora ČVUT Petra Konvalinky.

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek při udělení své záštity nad Týdnem podnikání, který je příležitostí pro odvážné a přemýšlivé lidi přicházející zejména se start-upy, nezaváhal ani na okamžik.

„Týden podnikání považuji za jedinečnou příležitost pro všechny, kteří to se svým podnikáním myslí skutečně vážně. Nejde ani tak o rozsah této akce, která je největší u nás i ve světě, ale o jedinečnost jejího obsahu. Spojuje zkušené podnikatele a lektory s těmi, kteří začínají a potřebují poradit, povzbudit. A pochopit, co je základní podstatou budoucího úspěchu, v čem spočívá podnikatelský duch.  Fandím všem účastníkům v tom, aby získali potřebnou inspiraci, know-how, a aby se jim v podnikání o to více dařilo. Jejich úspěch bude prospěšný pro nás pro všechny,“ uvedl Jan Mládek.

Více informací o Týdnu podnikání ČR 2016 najdete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Stanice v Bubnech získává svoji podobu, vznikají i navazující estakády

7:02 Správa železnic: Stanice v Bubnech získává svoji podobu, vznikají i navazující estakády

Projekt modernizace trati mezi Prahou, letištěm a Kladnem úspěšně pokračuje, už rok a čtvrt prochází…