MŠMT: Program Můj klub rozdělil už téměř 385 milionů korun

07.06.2018 7:34

Na přímou podporu sportovních klubů a tělovýchovných a tělocvičných jednot zatím MŠMT letos rozdělilo 384 646 826 korun.

MŠMT: Program Můj klub rozdělil už téměř 385 milionů korun
Foto: msmt.cz
Popisek: MŠMT - logo

Peníze byly rozděleny ve třech etapách mezi 1783 žadatelů (více k rozdělení zde.) „Kritériem věcného hodnocení žádostí je sportovní aktivita dětí a mládeže ve věku od šesti do třiadvaceti let členěna do tří kategorií. Jednou ze základních podmínek přidělení dotace na období roku 2018 v programu MŮJ KLUB je řádně vyúčtovaná dotace za rok 2017 v programu VIII, v případě, že byla přidělena,“ sdělil náměstek pro řízení sekce sportu a mládeže Karel Kovář.

Program MŮJ KLUB je zaměřen na pravidelnou sportovní činnost určenou co nejširšímu spektru dětí a mládeže, na podporu činností a aktivit mladých sportovců a trenérů a na údržbu a provoz sportovních zařízení jednotlivých spolků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…