MZV: V Černínském paláci proběhne 5. ročník ocenění projektů udržitelného rozvoje

16.09.2021 9:15 | Tisková zpráva

Ministerstvo zahraničních věcí ve spolupráci s Asociací společenské odpovědnosti již pátým rokem uděluje ocenění za naplňování cílů udržitelného rozvoje OSN (SDGs). Letošní ročník proběhne ve čtvrtek 16. září v Černínském paláci za účasti ministra zahraničních věcí Jakuba Kulhánka.

MZV: V Černínském paláci proběhne 5. ročník ocenění projektů udržitelného rozvoje
Foto: Archiv MZV
Popisek: Černínský palác, sídlo Ministerstva zahraničních věcí

V průběhu slavnostního galavečera budou vyhlášeny výsledky cen SDGs a budou odtajněny další inovativní projekty, které přispívají k udržitelnému rozvoji a mají pozitivní dopad na společnost.

Odborná porota posoudila celkem 238 přihlášených projektů, z nichž vybrala vítěze v kategoriích byznys, veřejná sféra, mladí lídři, vzdělání a reporting. Součástí je také Cena České rozvojové agentury za významný přínos k naplňování cílů a principů zahraniční rozvojové spolupráce. Součástí galavečera bude také slavnostní křest knihy Mia a svět autorek Barbary Nesvadbové a Lucie Mádlové.

Posláním cen SDGs je motivovat partnery z řad soukromého sektoru, neziskových organizací, veřejné správy, ale i široké veřejnosti k aktivitám vedoucím k udržitelnému rozvoji v rámci každodenního života, ekonomických a společenských činností.

Galavečer můžete sledovat živě od 20 hodin ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…