MZV: V Černínském paláci proběhne 5. ročník ocenění projektů udržitelného rozvoje

16.09.2021 9:15 | Tisková zpráva

Ministerstvo zahraničních věcí ve spolupráci s Asociací společenské odpovědnosti již pátým rokem uděluje ocenění za naplňování cílů udržitelného rozvoje OSN (SDGs). Letošní ročník proběhne ve čtvrtek 16. září v Černínském paláci za účasti ministra zahraničních věcí Jakuba Kulhánka.

MZV: V Černínském paláci proběhne 5. ročník ocenění projektů udržitelného rozvoje
Foto: Archiv MZV
Popisek: Černínský palác, sídlo Ministerstva zahraničních věcí

V průběhu slavnostního galavečera budou vyhlášeny výsledky cen SDGs a budou odtajněny další inovativní projekty, které přispívají k udržitelnému rozvoji a mají pozitivní dopad na společnost.

Odborná porota posoudila celkem 238 přihlášených projektů, z nichž vybrala vítěze v kategoriích byznys, veřejná sféra, mladí lídři, vzdělání a reporting. Součástí je také Cena České rozvojové agentury za významný přínos k naplňování cílů a principů zahraniční rozvojové spolupráce. Součástí galavečera bude také slavnostní křest knihy Mia a svět autorek Barbary Nesvadbové a Lucie Mádlové.

Posláním cen SDGs je motivovat partnery z řad soukromého sektoru, neziskových organizací, veřejné správy, ale i široké veřejnosti k aktivitám vedoucím k udržitelnému rozvoji v rámci každodenního života, ekonomických a společenských činností.

Galavečer můžete sledovat živě od 20 hodin ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…