MZV: Výtěžek vánočního festivalu byl předán charitativním organizacím

19.05.2018 11:17

V Černínském paláci konal slavnostní ceremoniál při příležitosti předání finančního daru 26 českým charitativním organizacím, který byl získán z výtěžku Mezinárodního vánočního festivalu, pořádaného Asociací manželek diplomatů (Diplomatic Spouses Association - DSA) v roce 2017.

MZV: Výtěžek vánočního festivalu byl předán charitativním organizacím
Foto: mzv.cz
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Mezinárodní vánoční festival, pořádaný každoročně manželkami zahraničních velvyslanců v ČR pod záštitou první dámy, vezme pokaždé tisíce návštěvníků na pomyslnou cestu kolem světa. Kulturní festival a naprosto jedinečný adventní trh s neopakovatelnou atmosférou orientálního tržiště vydělal v roce 2017 českým charitativním organizacím přes dva miliony korun. Asociace získala za dvacet let své existence více než 68 milionů korun a podpořila několik stovek projektů.

Vzhledem k tomu, že DSA funguje na dobrovolnické bázi a 100 % vydělaných peněz je věnováno charitativním organizacím, a nikoliv na provoz nebo reklamní kampaně, nejlepším způsobem, jak si nenechat ujít letošní festival, je sledovat oficiální Facebook (ZDE) nebo navštívit webovou stránku ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…