Marketing Českých aerolinií nově povede Tomáš Brejcha

11.08.2016 8:54

Novým ředitelem marketingu Českých aerolinií se stal Tomáš Brejcha, který do společnosti přichází z cestovní kanceláře Čedok. Bude odpovědný za veškerou marketingovou komunikaci, včetně on-line prezentace ČSA.

Marketing Českých aerolinií nově povede Tomáš Brejcha
Foto: ČSA
Popisek: ČSA

„Jsem rád, že v osobě Tomáše Brejchu získávají České aerolinie dalšího kvalitního odborníka s cennými zkušenostmi, které si přináší ze svého dlouholetého působení na různých pozicích v marketingu v oboru cestovního ruchu,“ řekl Jozef Sinčák, předseda představenstva Českých aerolinií.

Tomáš Brejcha (41) přichází do Českých aerolinií z cestovní kanceláře Čedok, ve které od roku 2004 pracoval jako ředitel marketingu. Od roku 2008 současně zastával i pozici ředitele marketingu a komunikace v investiční skupině Odien Group, majoritního akcionáře Čedoku. Pro nejstarší cestovní kancelář v ČR začal pracovat v roce 2002 na pozici marketingového manažera a tiskového mluvčího.

Tomáš Brejcha vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, fakultu podnikohospodářskou. Mezi jeho hobby patří cestování, jogging a historie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…