Martin Production: Kdo má rád 2019

07.06.2019 23:56

V sobotu 8. června 2019 se v Novohradských horách na jihu Čech uskuteční již 9. ročník Dětského dne a benefičního koncertu „Kdo má rád…“ a to opět na romantickém zámku Nové Hrady ve městě Nové Hrady.

Martin Production: Kdo má rád 2019
Foto: Martin Production
Popisek: Kdo má rád...

Už od 11:00 hodin čeká na to menší publikum dětský den, který bude veden přes různá pohádková stanoviště nejen samotným městem, ale také zámeckou zahradou a na děti čekají kromě pohádkových bytostí i jako každý rok nafukovací, skákací atrakce a dětská diskotéka. Pokud děti splní všechny úkoly, čeká na ně diplom a dárky, včetně sladkostí v podobě perníčků od českého krále perníkářů Pavla Janoše.

Na dětský den pak od 18:00 hodin naváže již zmíněný benefiční koncert, na kterém letos svou účast přislíbili: herečka a šansoniérka francouzského původu Chantal Poullain, kytarista a malíř Martin Maxa, slovenská pěvecká legenda Marcela Laiferová, první pohádkový princ z Popelky Jiří Štědroň, šansoniérka a herečka Světlana Nálepková, zpěvák Bohuš Matuš, mladý slovenský interpret Martin Harich, zpěvačky Martina Balogová a rockerka Ina Urbanová a samozřejmě i zpěvák a producent tohoto koncertu Martin France. Na diváky čeká též jedno překvapení.

Vstupenky na večerní koncert za 200 korun je možno zakoupit ve společnosti „Ticketlive“ nebo přímo v den koncertu na zámku Nové Hrady. Výtěžek z koncertu bude opět poukázán na Dětské a novorozenecké oddělení prachatické nemocnice.

Skupina ČEZ se stala opět hlavním partnerem tohoto Dětského dne a benefičního koncertu na zámku Nové Hrady v jižních Čechách. Děkujeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…