Mattoni 1/2Maraton České Budějovice několika způsoby

13.01.2015 12:03

Říká se, že svět se dělí na ty, co běhají, a na ty, co teprve běhat začnou. Začátek roku je obdobím předsevzetí. Začnu se hýbat, pravidelně běhat, zdravěji jíst. Předsevzetí jsou krásná, mnohem lepší jsou však pevná rozhodnutí. Dobrou motivací k jejich naplnění je registrace na závod. Pak už nezbývá než se na něj začít připravovat.

Mattoni 1/2Maraton České Budějovice několika způsoby
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Mattoni 1/2Maraton České Budějovice, který se letos běží 6. Června, je oblíbeným běžeckým svátkem Jižních Čech a výbornou příležitostí k uskutečnění běžeckých plánů.  Dokončit půlmaraton je nádherný zážitek, zvláště v příjemném prostředí jihočeské metropole. Pro běžecké začátečníky to však bývá velké sousto. Přeci jen je to 21,0975 km a to vyžaduje systematickou přípravu. Buď můžete začít nabíhat zimní objemové kilometry po okolí Českých Budějovic, nebo zvolit některou z kratších variant závodu.

Kromě závodu pro jednotlivce máte na výběr ještě čtyřčlennou (3 x 5 km + 1 x 6,0975 km) nebo dvoučlennou štafetu 2Run (10 + 11,0975 km). Chcete-li si užít živou atmosféru velkého mezinárodního závodu s celou rodinou, přihlaste se na dm rodinný běh. Startuje se dvě hodiny před půlmaratonem a tříkilometrovou trať zvládne každý. Ti nejmenší v kočárcích, větší běžci po svých. Medaile v cíli čeká na každého, bez rozdílu věku.

Registrace jsou otevřené a kapacita se plní rychle. Zajistěte si své místo na startu čas a běžte s námi 6. června Mattoni 1/2Maraton České Budějovice! Více informací na www.runczech.com. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kraj-jihocesky.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…