Médea Group: Časopis Sedmička zaznamenal v červnu rekordní prodeje

26.08.2015 15:36

Společenskému týdeníku Sedmička z vydavatelství Empresa Media se daří a připravuje nové, další, projekty. Nejen, že Sedmička zaznamenala výrazný nárůst čtenosti podle Media Projektu, ale navíc se stal v červnu s více než 152 000 prodanými výtisky jedničkou mezi týdeníky. Pro své čtenáře nachystal v závěru prázdnin novinku v podobě Sedmičky pro ženy.

Médea Group: Časopis Sedmička zaznamenal v červnu rekordní prodeje
Foto: Archiv
Popisek: Médea group - logo

Sedmičku čte podle posledních oficiálních dat 363 300 čtenářů a v meziročním srovnání (leden 2014 – leden 2015) zaznamenala nárůst o 5 200 čtenářů. V červnu činily prodeje podle autorské společnosti ABC ČR 152 265 výtisků.

1. Sedmička 152 265
2. Nedělní Blesk 150 466
3. Rytmus Života 149 655

„Přízeň čtenářů nás moc těší a je zřejmé, že úsilí o zatraktivnění obsahu přináší své ovoce,“ uvedl šéfredaktor magazínu Sedmička Miroslav Graclík a doplnil: „ Pro čtenáře jsme nachystali v závěru léta další novinku-Sedmičku pro ženy.

Sedmička pro ženy se bude tematicky věnovat ezoterice, zdraví, astrologii a dobrým radám. V prvním čísle, které vyjde tento čtvrtek, se čtenáři například dozví jak o sebe pečovat v horkých dnech pokud trpíte vysokým krevním tlakem nebo onemocněním srdce. Jaké bylinky mohou pomoci proti pupínkům a kousancům od různého hmyzu, co prozradí aura, jak ovlivňují náš život jednotlivé fáze měsíce nebo čím jsou zajímavé sny. Sedmička pro ženy má rozsah 16ti stran. Další čísla najdete v časopise Sedmičce periodicky vždy po 14 dnech, konkrétně v termínech 10. 9., 24. 9. a 8. 10.

Vydavatelství EMPRESA MEDIA vlastní TV Barrandov a produkční společnosti Real TV. Portfolio vydavatelství zahrnuje časopis Týden, společenský týdeník Sedmička, časopis Instinkt, měsíčník Interview, časopis Exkluziv, dále tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický deník Týden.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…