Městská divadla pražská nabídnou nabitý vánoční program i zajímavé dárky

24.11.2016 16:58

Divadla ABC a Rokoko nabídnou divákům již tradičně nabitý vánoční program, ale i zajímavé dárky pod stromeček. Na advent naladí návštěvníky už v sobotu 3. prosince, kdy Městská divadla pořádají šestý ročník Vánočního festivalu. Jako každý rok pak v průběhu prosince můžete vyrazit do Divadla ABC na představení České Vánoce spojené s trhy neziskových organizací, hrát se bude i mezi svátky a na Silvestra.

Městská divadla pražská nabídnou nabitý vánoční program i zajímavé dárky
Foto: red
Popisek: Městská divadla pražská

Letos hvězdy září pod stromečkem!

Darujte svým blízkým pod stromeček divadlo. Věnovat můžete Volné předplatné na 4 nebo 8 vstupů. Obdarovaný si pak může sám vybrat titul i datum představení a vy se nemusíte bát, že při výběru šlápnete vedle. Navíc prvních 50 kupujících získá k předplatnému na pokladnách divadel ABC a Rokoko zajímavé dárky – poukaz na volný vstup na novou hru QuickGame nebo audioknihu Muž jménem Ove, kterou neopakovatelným způsobem načetl Jan Vlasák.

Darovat můžete i dárkové poukazy, svým blízkým nadělíte dvě libovolné vstupenky na představení, Dámskou jízdu, Herecký kurz pro neherce nebo nově na hravé odpolední workshopy pro děti Divadelní ABCeda.

Advent v divadle

Nákup dárků můžete spojit i s příjemným zážitkem. V Městských divadlech pražských načerpáte vánoční atmosféru v sobotu 3. prosince, kdy se koná Vánoční festival. Na programu jsou čtyři představení s vánoční tematikou, Mikulášská besídka, výtvarná dílnička a trhy neziskových organizací. Na představení České Vánoce spojené s vánočními trhy pak můžete do Divadla ABC vyrazit ještě 17. a 26. prosince. Hrát se bude v obou divadlech i mezi svátky a na silvestra.

Více informací o vánočních dárcích a program divadel ABC a Rokoko najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…