Mikrotech nově vstupuje na trh mobilní komunikace

12.08.2013 17:18

Společnost nabídne výhodné volání s virtuální telefonní ústřednou i affiliate program.

Mikrotech nově vstupuje na trh mobilní komunikace
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Společnost Mikrotech, provozovatel sítě internetového volání, vstupuje na trh mobilní komunikace. Od podzimu letošního roku začne provozovat mobilní virtuální síť a rozšíří tak stávající nabídku svých služeb o volání v GSM síti. Služba bude zajímavá tím, že nabídne propojení VoIP a GSM sítě včetně služeb virtuální telefonní ústředny. Zákazníci tak získají možnosti nastavení, podmíněného přesměrovaní a další specifické funkce, na které byli doposud zvyklí pouze na svých pevných linkách nebo VoIP. Další zákaznickou výhodou bude bezesporu affiliate program, kdy zákazníci získají provizi za doporučení služby.

Mikrotech tímto počinem rozšíří zatím nepříliš široký výčet virtuálních operátorů v České republice. Které konkrétní sítě bude Mikrotech využívat, bude definitivně rozhodnuto v nejbližších dnech.

 "Aktuálně probíhají jednání s partnery, z nichž se jeví jako nejvíce pravděpodobná spolupráce s DH Telecom v síti Vodafone. Rádi bychom zákazníkům nabídli kvalitní služby mobilního volání s přidanou hodnotou a výhodnou cenou, " říká Marek Mencner, ředitel společnosti Mikrotech.

 Konkrétní ceníky budou zveřejněny ještě během srpna, ale již nyní je jisté, že společnost Mikrotech bude pokračovat v trendu nejvýhodnějšího volání na trhu. "Našim zákazníkům hlasových služeb nabízíme vždy nejlepší poměr ceny a užitné hodnoty," dodává Mencner.

 Volání bude poskytováno jako předplacená služba, společný kredit pro VoIP i GSM služby bude možno dobíjet stejně rychle a pohodlně, tak jako u doposud poskytovaných služeb, a to několika platebními kanály včetně terminálů Sazka.

 V současnosti využívá služeb VoIP Mikrotech několik desítek tisíc spokojených zákazníků jak z řad firemní klientely, tak i koncových uživatelů či celých rodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…