Ministerstvo financí: V Účtenkovce se bude soutěžit o nový typ vozu

10.05.2019 17:37

V Účtenkovce se bude od nejbližšího slosování, které proběhne 15. května 2019, soutěžit o nový typ vozu. Výhrou, ve které odjede vítěz druhé ceny v následujících šesti slosováních, bude nový model Toyota Auris Touring Sports (Kombi) s benzínovým motorem o obsahu 1,6 (výkon 97 kW), v modré barvě.

Ministerstvo financí: V Účtenkovce se bude soutěžit o nový typ vozu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo financí

Vůz je vybaven automatickou jednozónovou klimatizací, zadní parkovací kamerou, multimediálním systémem se sedmipalcovým dotykovým displejem a multifunkčním TFT displejem. Součástí výbavy vozu je 7 airbagů, elektronický stabilizační systém (EPS), protiblokovací systém brzd (ABS), systém na upozornění opuštění jízdního pruhu, automatická dálková světla (AHB), senzor šera-automatická aktivace světel, asistent rozjedu do kopce (HAC) a další funkcionality. Vítězným dodavatelem je autosalon Louwman Motor Praha s.r.o., který v rámci výběrového řízení nabídl nejvýhodnější nabídku.

O novou Toyotu Auris mohou soutěžící hrát už nyní se svými dubnovými účtenkami, které zaregistrují ZDE nebo prostřednictvím mobilní aplikace. Dubnové účtenky lze registrovat až do 12. 5. 2019 včetně. Losujeme již 15. 5. 2019.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…