Ministerstvo spravedlnosti: K dnešnímu článku deníku Právo

24.03.2023 15:46 | Tisková zpráva

Dnešní Právo zveřejnilo v článku „Brněnská kauza: poslance ODS zajímal rodinný spor žalobkyně“ informace týkající se interpelace poslance Václava Krále. V článku je zmiňován dotaz poslance Krále a na rodinný spor státní zástupkyně Petry Lastovecké.

Ministerstvo spravedlnosti: K dnešnímu článku deníku Právo
Foto: justice.cz
Popisek: Ministerstvo spravedlnosti ČR

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek hovořil s redaktorem v úterý 21. března 2023. Ve středu 22. března informoval nejvyšší státní zástupce Igor Stříž Pavla Blažka, že nepovažuje za vhodné, aby tato otázka a odpověď byla zveřejněna. Ministr Pavel Blažek tedy kontaktoval poslance Václava Krále. Pan poslance vzal tuto otázku ze své interpelace zpět. Otázka již tedy není součástí interpelace a ministr spravedlnosti na ni nebude odpovídat.

Redakce Práva o tomto nebyla informována, neboť ministerstvu nebylo známá skutečnost, že dnešní článek vyjde v této podobě.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…