Ministerstvo spravedlnosti: Veřejná soutěž o tzv. náramky má osm účastníků

05.04.2016 21:21

Probační a mediační služba obdržela osm žádostí o účast v tendru na elektronický monitorovací systém pro trestní justici. Po jejich posouzení budou uchazeči splňující požadované podmínky vyzváni k účasti v soutěžním dialogu.

Ministerstvo spravedlnosti: Veřejná soutěž o tzv. náramky má osm účastníků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova ministerstva spravedlnosti

V rámci tendru k veřejné zakázce Elektronický monitorovací systém pro trestní justici bylo ve stanovené lhůtě podáno 8 písemných žádostí o účast.

„Jsem velmi rád, že dodavatelé projevili o zakázku zájem. Doručené nabídky Probační a mediační služba nyní posoudí a ti soutěžitelé, kteří prokáží splnění kvalifikace, budou vyzváni k účasti v soutěžním dialogu,“ uvedl ministr spravedlnosti Robert Pelikán. Podle ředitelky Probační a mediační služby Andrey Matouškové v tuto chvíli nelze délku tendru jednoznačně určit, neboť jeho trvání je závislé na počtu účastníků, s nimiž bude soutěžní dialog veden, a nastavení způsobu vedení soutěžního dialogu.

V rámci zakázky nejde jen o pouhé dodání monitorovacích zařízení, tzv. náramků, ale také o jejich následný servis, zřízení monitorovacího centra a školení odborného personálu, který bude systém obsluhovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…