Ministerstvo zdravotnictví: Dotační program na podporu mimořádného ohodnocení zaměstnanců poskytovatelů lůžkové péče

10.03.2021 15:16

Ministerstvo zdravotnictví vyhlašuje pro rok 2021 dotační řízení k poskytnutí mimořádné dotace ze státního rozpočtu na odměny zaměstnanců poskytovatelů lůžkové péče. Podávat žádosti je možné od 9. 3. do 9. 4. 2021.

Ministerstvo zdravotnictví: Dotační program na podporu mimořádného ohodnocení zaměstnanců poskytovatelů lůžkové péče
Foto: mzcr.cz
Popisek: Ministerstvo zdravotnictví ČR

Oprávněným žadatelem je:

  1. poskytovatel zdravotních služeb, který není státní příspěvkovou organizací, organizační složkou státu ani příspěvkovou organizací kraje, hl. m. Prahy či obce, má oprávnění k poskytování zdravotních služeb ve formě lůžkové péče podle § 9 zákona o zdravotních službách a má uzavřenou smlouvu o poskytování a úhradě hrazených služeb alespoň s jednou zdravotní pojišťovnou.
  2. kraj, hl. m. Praha či obec, přičemž tito žadatelé podávají žádost za všechny své příspěvkové organizace, které mají oprávnění k poskytování zdravotních služeb ve formě lůžkové péče podle § 9 zákona o zdravotních službách a zároveň mají uzavřenou smlouvu o poskytování a úhradě hrazených služeb alespoň s jednou zdravotní pojišťovnou nebo které provozují dětský domov pro děti do 3 let věku podle § 43 a 44 zákona o zdravotních službách, v němž je poskytována lůžková péče.

Dotační program se nevztahuje na státní příspěvkové organizace nebo organizační složky státu, kterým není možné udělit dotaci ze státního rozpočtu. Přímo řízeným organizacím MZ ČR a ostatních ministerstev bude na vyplacení odměn za stejných podmínek poskytnut provozní příspěvek od ministerstva ze státního rozpočtu. Organizační složce státu budou finanční prostředky na odměny převedeny rozpočtovým opatřením. Tyto organizace budou osloveny zvlášť.

Celý text Výzvy ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…