Ministr Zaorálek předal jmenovací dekret novému předsedovi České komise pro UNESCO

17.02.2017 8:34

Ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek předal 16. února 2017 jmenovací dekret novému předsedovi České komise pro UNESCO prof. PhDr. Stanislavu Štechovi, CSc., kterého do této funkce jmenoval k 1. únoru 2017.

Ministr Zaorálek předal jmenovací dekret novému předsedovi České komise pro UNESCO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Černínský palác, sídlo Ministerstva zahraničních věcí

Prof. Stanislav Štech v této funkci vystřídal Mgr. Petra Gazdíka, místopředsedu Poslanecké sněmovny PČR, který tuto funkci zastával od roku 2012 a rezignoval na ni na sklonku loňského roku.

Prof. Štech je vysokoškolským učitelem v oboru psychologie na Univerzitě Karlově v Praze a působil také na vysokoškolských vzdělávacích institucích ve Francii a v Itálii. Od roku 2015 je náměstkem ministryně školství, mládeže a tělovýchovy.

Česká komise pro UNESCO je meziresortní poradní a koordinační orgán vlády ČR ve věcech týkajících se vztahů ČR k Organizaci spojených národů pro výchovu, vědu a kulturu (UNESCO). Členy Komise jsou zástupci ministerstev a institucí, jež se aktivně podílejí na plnění závazků vyplývajících z členství ČR v UNESCO, a představitelé odborné české veřejnosti, kteří jsou činní v oblastech zájmu UNESCO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne