Ministryně Klára Dostálová přednášela studentům VŠE

12.05.2018 20:40

Ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová dnes přednášela na Vysoké škole ekonomické v Praze. Studenty seznámila s hlavními činnostmi Ministerstva pro místní rozvoj, ve své prezentaci mluvila také o aktuálních tématech, která ministerstvo právě řeší. Mezi ta nejzajímavější patří například příští programové období fondů EU nebo státní investiční plán.

Ministryně Klára Dostálová přednášela studentům VŠE
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj v demisi Klára Dostálová

„Zájem studentů vzbudila také  v současné době hodně diskutovaná problematika nového rozpočtu EU. Právě minulý týden byl totiž Evropskou komisí vydán první návrh rozpočtu pro příští programové období, tedy pro roky 2021-2027. Ovlivněn je samozřejmě aktuálními problémy EU i Brexitem, ale čekají nás další jednání a diskuze,“ říká ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová.

Součástí prezentace bylo i ohlédnutí za úspěchy ministerstva a jeho nejbližšími plány. Mezi ně patří například transformace Ministerstva pro místní rozvoj na Ministerstvo veřejného investování, podpora bydlení mladých – výhodné půjčky pro mladé, nebo zpracování zákonů, které zvýší ochranu klientů cestovních kanceláří a klientů realitních kanceláří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…