Miss Studentka – celorepubliková miss českých studentů začala

10.10.2013 9:10

Česká studentská unie (ČeSU), největší studentská síť v České republice, pořádá již druhý ročník celorepublikové soutěže Miss Studentka s podtitulem: Jediná miss, která má tři S – Sympatická, Sebevědomá a Sexy.

Miss Studentka – celorepubliková miss českých studentů začala
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti, ilustrační foto

V průběhu podzimu proběhne 58 lokálních kol na vysokých školách, ze kterých vzejdou finalistky pro národní kolo, které se utkají o titul „Miss českého studentstva – Miss studentka České republiky“. Finálový večer proběhne 27. února 2014 v Praze.

O první ročník soutěže byl velký zájem. Zúčastnilo se ho celkem 148 soutěžících, z nichž dvanáct s nejvíce nominacemi v internetovém hlasování postoupilo do finálového večera. Za čtyři týdny trvání hlasování o nominace měly stránky přes 1 500 000 zhlédnutých stránek a soutěžící nasbíraly dohromady více než 116 000 hlasů.

Úspěch soutěže v loňském roce znamenal nejen rozšíření soutěže na 58 vysokých škol, střední školy a gymnázia, ale přitahuje i pozornost firem, které se stávají partnery soutěže nebo lokálních kol.

Soutěže se mohou účastnit všechny studentky denní nebo kombinované formy studia, a to ve věku od 15 do 28 let. Ty po výhře v lokálním kole postupují do národního kola, kde mezi sebou budou soutěžit vítězky lokálních kol. Rozcestník s lokálními koly soutěže je umístěn na www.MissStudentka.cz.

O soutěži Miss Studentka

Soutěž Miss Studentka je největší, první a jediná celorepublikově organizovaná soutěž Miss, kterou organizují sami studenti vysokých škol. S podtitulem „Jediná miss, která má tři S“ se soutěž snaží vybrat studentku, která je sympatická, sebevědomá a sexy natolik, aby se stala královnou všech studentů v České republice. Letošní ročník 2013/2014 je druhým ročníkem soutěže. 

O České studentské unii (ČeSU)

Česká studentská unie (ČeSU) je největší studentskou sítí v České republice. Zastřešuje tisíce studentů a desítky studentských unií a organizací z vysokých škol různých směrů, od ekonomických a technických, po lékařské, právnické, zemědělské a další.

Tato studentská síť každoročně pořádá mnoho desítek aktivit s dopadem na stovky tisíc vysokoškoláků. Od provozování studentských médií a pořádání odborných přednášek až po studentské majálesy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…