Mobil od ČEZ rozšiřuje služby o balíčky SMS

24.06.2014 18:09

Mobilní operátor Skupiny ČEZ od 1. července nově nabídne dva balíčky SMS. Zákazníci si tak základní tarif „Platím, jak volám“ mohou rozšířit nejen o balíčky zvýhodněného volání, datových služeb, ale i textových zpráv. Hlavní výhodou je nízká cena za SMS a převoditelnost jednotek.

Mobil od ČEZ rozšiřuje služby o balíčky SMS
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

„Mobil od ČEZ je jasnou volbou pro každého, kdo nechce zbytečně utrácet za paušály a služby, které nepoužije. Nabídku teď rozšíří balíčky SMS, které si zákazník může aktivovat flexibilně podle aktuální potřeby. Stejně jako volání a data,“ říká Pavel Hlavinka, generální ředitel ČEZ Prodej. Zároveň poukazuje na další specifikum: „Zákazníci s odběrem elektřiny či plynu si navíc v síti ČEZ píší textové zprávy úplně zdarma, při kombinaci s hlasovým balíčkem je i volání v síti ČEZ zdarma. Díky nízkým cenám balíčků se Mobil od ČEZ řadí k nejvýhodnějším nabídkám na trhu.“ Balíčky SMS převzaly myšlenku hlasových balíčků. Mobil od ČEZ nabídne dva: Píšu občas, který za 90 Kč přinese 100 volných SMS, a Píšu rád, jenž za 150 Kč přináší 200 volných SMS. S tímto balíčkem tak jedna SMS vyjde na 0,75 Kč. Pokud zákazníci v daném zúčtovacím období volné textové zprávy nevyčerpají, převedou se jim do dalšího měsíce.

Typová nabídka Mobilu od ČEZ: základní tarif Platím, jak volám rozšířený o balíček hlasových služeb Volám občas a o balíček SMS Píšu občas vyjde na 290 Kč. Obsahuje neomezené volání v síti ČEZ zdarma, do ostatních sítí 100 minut a 100 SMS. Zákazníci ČEZ Prodej si navíc v síti ČEZ zdarma posílají textové zprávy. Tuto výhodu mohou aktivovat dalším 3 zákazníkům v síti ČEZ.

Mobil od ČEZ v 5 bodech:

  • Základní tarif Platím, jak volám je zdarma.
  • Balíčky volání, SMS i dat lze jednoduše (de)aktivovat podle aktuální potřeby. S aktivací hlasového a datového balíčku je spojeno volání v síti ČEZ zdarma.
  • Neprovolané minuty i SMS se převádějí do dalšího měsíce.
  • Datové služby lze s Mobilem od ČEZ používat jen se základním tarifem Platím, jak volám.

O Mobilu od ČEZ

Mobil od ČEZ nabízí jeden základní tarif „Platím, jak volám“ zcela bez poplatků. K němu je možné aktivovat další hlasové, SMS a datové balíčky. Za 200 Kč měsíčně hlasový balíček „Volám občas“ se 100 volnými minutami a balíček „Volám rád“ za 340 Kč s 200 volnými minutami do všech sítí. K dispozici jsou i SMS balíčky: „Píšu občas“ za 90 Kč se 100 volnými SMS či „Píšu rád“ za 150 Kč a 200 volnými SMS. Datové balíčky jsou tři. Denní za 20 Kč s FUP 50 MB, balíček „Často online“ s 300 MB dat za 200 Kč měsíčně nebo „Žiju online“ za 300 Kč měsíčně s 1 GB dat.

Stávající zákazníci ČEZ Prodej mají esemeskování v síti ČEZ zdarma pro sebe i tři své přátele v síti ČEZ. Samozřejmostí jsou MMS, roaming či převedení původního čísla. Hlasová samoobsluha s operátory je dovolatelná ze sítě ČEZ na čísle *84. Služby Mobilu od ČEZ lze nastavit na Zákaznické lince 840 840 840, na Zákaznických centrech Skupiny ČEZ či na www.cez.cz. Všude tam je možné Mobil od ČEZ zřídit. Uživatelé se též mohou na www.stava.cz zdarma registrovat do Zákaznického programu Šťáva.

Jan Pavlů, tiskový mluvčí ČEZ

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…