Moravské divadlo Olomouc: Dětí se roztančí v předvánoční Popelce

27.11.2018 22:06

Baletní studio při Moravském divadle Olomouc připravuje na konec adventu baletní představení Popelka. Divákům se v něm představí dětští tanečníci i profesionálové z divadelního baletu.

Moravské divadlo Olomouc: Dětí se roztančí v předvánoční Popelce
Foto: mdo.cz
Popisek: Moravské divadlo Olomouc

Baletní představení bude hostit Regionální centrum v Olomouci. Choreografii určenou přímo pro tamní sál připravil režisér Robert Balogh společně s pedagogy Baletního studia Lukášem Cenkem a Sylvou Pospíšilovou. „Desítky našich dětí pilně cvičí a na představení se moc těší. Je to pro ně nejen příležitost předvést se před publikem, ale také vidět při práci dospělé tanečníky a baletky, protože v Popelce s nimi vystupují i členové baletního souboru Moravského divadla,“ říká ředitelka Baletního studia Jitka Weiermüllerová. S přípravami na originální vystoupení malým tanečníkům pomáhají také pedagogové studia Vadim Tsepelev a Jana Hanaková.

Milovníci tance a krásného umění si přijdou na své 19. prosince od 17 hodin v Regionálním centru v Olomouci. Představení Popelka proběhne pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje Ladislava Oklešťka a dlouholetého podporovatele studia Martina Tesaříka.

Baletní studio při Moravském divadle Olomouc již 16 let vychovává mladé taneční talenty a učí děti lásce k divadlu. Ti získávají základy baletního umění, účastní se mezinárodních soutěží a vystupují i v představeních Moravského divadla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…