Moravskoslezský kraj: Krajská nemocnice Třinec bude mít nového ředitele

07.11.2017 18:07

Nemocnice Třinec, která je příspěvkovou organizací Moravskoslezského kraje, bude mít od příštího roku nové vedení. Stávající ředitel Tomáš Stejskal na svou funkci k 31. prosinci 2017 rezignoval.

Moravskoslezský kraj: Krajská nemocnice Třinec bude mít nového ředitele
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Krajští radní vzali rezignaci na vědomí a o situaci v třinecké nemocnici dnes (7. 11.) jednali na svém výjezdním zasedání v Opavě.

Nemocnici Třinec řídil Tomáš Stejskal formou personální unie spolu s Nemocnicí ve Frýdku-Místku od roku 2013.

„Pan ředitel Stejskal je přesvědčen o tom, že se s jeho odchodem z této manažerské pozice uklidní napjaté personální vztahy a atmosféra v nemocnici. Původně chtěl skončit okamžitě, vedení Moravskoslezského kraje ho však přesvědčilo, aby nemocnici řídil do konce roku. Post ředitele frýdecko-místecké nemocnice bude zastávat i nadále. Máme za to, že jde o schopného manažera, který dělá maximum pro zdravé hospodaření nemocnic a jejich plynulý chod, aby bez potíží poskytovaly pacientům dostupnou a kvalitní zdravotní péči,“ uvedl náměstek hejtmana pro zdravotnictví Martin Gebauer.

Dodal, že vedení Moravskoslezského kraje bude pro třineckou nemocnici hledat nového ředitele a ekonomického náměstka ve výběrovém řízení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…