Moravskoslezský kraj: Kraský úřad se uzavírá pro veřejnost

15.03.2020 16:11

Krajský úřad Moravskoslezského kraje v Ostravě od zítřka ruší úřední hodiny pro veřejnost. Výjimkou je provoz podatelny krajského úřadu. Nařízení ředitele krajského úřadu Tomáše Kotyzy platí od pondělí 16. března až do odvolání.

Moravskoslezský kraj: Kraský úřad se uzavírá pro veřejnost
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

„Cílem tohoto opatření je maximálně eliminovat prudké šíření nákazy koronavirem. Provoz podatelny bude pro osobní podání zachován ve stávajících úředních hodinách podatelny. Veřejnost může kontaktovat zaměstnance krajského úřadu přednostně elektronicky nebo telefonicky, a to prostřednictvím elektronické podatelny posta@msk.cz nebo telefonního čísla 595 622 222 v úředních hodinách krajského úřadu,“ uvedl ředitel krajského úřadu Tomáš Kotyza s tím, že občané mohou kontaktovat zaměstnance krajského úřadu telefonicky nebo elektronicky také prostřednictvím přímých kontaktů, zveřejněných na webových stránkách Moravskoslezského kraje ZDE.

Upozornil, že krajský úřad i nadále vykonává všechny činnosti v samostatné i přenesené působnosti. Většinu jeho agendy je možné vyřídit elektronicky prostřednictvím Portálu služeb, který nabízí efektivní elektronickou komunikaci.

„Krajský úřad výskyt koronaviru aktivně monitoruje a je v úzkém kontaktu s Krajskou hygienickou stanicí Moravskoslezského kraje a složkami IZS. Operativně také reaguje na všechna doporučení Bezpečnostní rady České republiky,“ dodal ředitel krajského úřadu Tomáš Kotyza. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…