NKÚ: Jednání zaměřené na přípravu strategického plánu EUROSAI na léta 2017–2023

03.05.2016 14:37

Ve dnech 18. – 21. dubna 2016 se zástupkyně NKÚ zúčastnily v Haagu jednání zaměřeného na přípravu nového strategického plánu organizace EUROSAI pro období 2017-2023.

NKÚ: Jednání zaměřené na přípravu strategického plánu EUROSAI na léta 2017–2023
Foto: NKÚ
Popisek: NKÚ

Účastníci schůzky se zabývali nejprve vyhodnocením potřeb a požadavků členů EUROSAI a sebehodnocením EUROSAI, na základě kterých pak navrhli novou strukturu fungování organizace a nový strategický plán. Návrh strategického plánu a nové struktury bude předložen v červnu 2016 Řídicí radě EUROSAI ke schválení.

V rámci činnosti pro EUROSAI zaznamenal NKÚ velmi významný úspěch. Z dotazníkového šetření, kterým byly zjišťovány potřeby členů a nejužitečnější výstupy EUROSAI totiž vyplynulo, že se NKÚ se svými dvěma nástroji vytvořenými pro lepší sdílení informací mezi členy EUROSAI umístil v první pětici. Jedná se o databázi auditů EUROSAI (první místo): http://www.eurosai.org/en/databases/audits/ a databázi produktů EUROSAI (čtvrté místo): http://www.eurosai.org/en/databases/products/.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…