NP Šumava: Šumavská mozkovka popáté - soutěž 2018

23.12.2018 23:06

Hlasovat pro jednotlivé články můžete do 11. února 2019. Přečtěte si...

NP Šumava: Šumavská mozkovka popáté - soutěž 2018
Foto: NP a CHKO Šumava
Popisek: NP a CHKO Šumava

Předkládáme vám už pátou sérii soutěžních článků Šumavské mozkovky. Rádi bychom vám prostřednictvím vědců soutěžících o co nejlepší popularizační článek představili nové poznatky o šumavské přírodě a zapojili i vás do zkoumání tajů přírody.

Hlasováním o nejlepší, nejsrozumitelnější, nebo nejzajímavější text pak můžete podpořit jejich nemalé úsilí v poznávání tajemství nejen šumavské přírody.

Rádi bychom prostřednictvím vědců soutěžících o co nejlepší popularizační článek zapojili i vás do zkoumání tajů přírody a nabídli vám možnost hlasováním vybrat ten text, který se právě vám zdá nejlepší, nejsrozumitelnější, nebo nejzajímavější.

Krásné počtení přeje Pavel Hubený, ředitel Správy Národního parku Šumava

ZDE si můžete přečíst soutěžní články.

Šumavská mozkovka - Pravidla hlasování

Hlasovat je možné pro jediný článek, pouze jednou a to prostřednictvím e-mailu: mozkovka2018@npsumava.cz nebo zasláním hlasu poštou prostřednictvím přiloženého hlasovacího lístku (součást tištěného časopisu Šumava- zima 2018). Stačí jen na přiloženém odpovědním lístku označit článek, který se vám nejvíce líbil a zaslat ho na adresu Správy NP Šumava.

Uzávěrka hlasování je 11. února 2019.

Slavnostní vyhlášení, na kterém vědec, jehož článek obdrží nejvíce hlasů, získá cenu Šumavská mozkovka, proběhne 15. února 2019. Zároveň bude vylosován jeden hlasující ze všech došlých hlasů, který získá bezplatné ubytování pro dvě osoby na víkend, tj. na dvě noci, v ubytovacím zařízení Správy NP Šumava na Kvildě v termínu dle vlastního výběru, v rámci možných volných termínů. Další dva vylosovaní získají věcné ceny.

O nejlepším popularizačním textu bude v doprovodném hlasování rozhodovat také odborná porota složená z pracovníků čtyř českých národních parků.

Hlasovat můžete:

buď prostřednictvím e-mailu: mozkovka2018@npsumava.cz
Na adresu soutěžního e-mailu napíšete jméno vámi vybraného autora a kontakty na vás (jméno, adresa, e-mail, telefon). Do předmětu e-mailu vložte heslo Mozkovka 2018.

nebo zasláním hlasu pro vámi vybraný článek poštou
Stačí jen na přiloženém hlasovacím lístku (součást tištěného časopisu Šumava) označit článek, který se vám nejvíce líbil, vložit jej do obálky, kterou označíte Šumavská mozkovka 2018 a zaslat na adresu Správa NP Šumava, 1. máje 260, 385 01 Vimperk.

Každý může hlasovat pouze jednou buď na internetu nebo poštou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…