NPÚ: Mezinárodní den památek na hradě Švihov

16.04.2018 21:59

Hrad Švihov spolu se zámky Červené Poříčí, Kozel a Nebílovy u příležitosti Mezinárodního dne památek připravil pro návštěvníky akci v podobě reciproční vstupenky.

NPÚ: Mezinárodní den památek na hradě Švihov
Foto: red
Popisek: Národní památkový ústav

V dubnu slavíme Mezinárodní den památek a sídel. Zakoupíte-li si ve dnech 21. a 22. dubna 2018 vstupenku na hradě Švihov, můžete ve stejných dnech zámek Červené Poříčí nebo zámek Nebílovy navštívit ZDARMA a zámek Kozel za zvýhodněné poloviční vstupné.

Vstup zdarma (a poloviční vstupné v případě státního zámku Kozel) můžete uplatnit pouze ve dnech 21. a 22. dubna 2018 po předložení zakoupené vstupenky na jednom ze zmíněných objektů. Akce platí pouze pro jednotlivce a rodiny, nikoliv pro hromadné zájezdy.

V rámci Mezinárodního dne památek je navíc na hradě Švihov mimořádně zpřístupněna tzv. Půtova ložnice – více informací o akci ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…