Na Lipně připadl další sníh

17.03.2016 13:20

Ve Skiareálu Lipno připadl další sníh a naplno běží i sněžná děla. Lyžaři se tak vydávají na kvalitně připravených sedm kilometrů sjezdových tratí. Lyžuje se bez front a za mimosezónní slevy.

Na Lipně připadl další sníh
Foto: Skiareál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno.

„Na sjezdovkách je nyní kolem půl metru sněhu a u vleků se netvoří fronty. Znovu se k nám vrátila zima a díky mrazům můžeme v noci zasněžovat,“ konstatoval ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek.

Dále upozornil, že v provozu jsou všechny čtyřsedačkové lanovky a pojízdné koberce ve výukovém hřišti Fox park, kde děti dovádějí s maskotem lišákem Foxem. „Začátečníci mají k dispozici i zkušené instruktory z naší lyžařské školy. Lipno je nyní ideálním tipem na dovolenou, kterou může každý zakončit sportem a relaxací o velikonočních svátcích,“ zve všechny do areálu Dušek.

Přímo z lyží návštěvníci vyrážejí také na jednu z největších atrakcí Lipna Stezku korunami stromů, relaxují v aquaworldu a děti si hrají v místním hopsáriu. „Otevřené jsou i půjčovna lyžařského vybavení Intersport rent, nebo obchod Intersport. Samozřejmostí je bohatá nabídka místních gastronomických podniků i dalších služeb,“ dodal Dušek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…