Na Lipně se protáhne sezóna až do Velikonoc

10.03.2016 8:51

Díky velmi příznivým podmínkám se lyžařská sezóna ve Skiareálu Lipno protáhne až do velikonočních svátků. Na sjezdovkách je stále až půl metru sněhu a lyžaři se mohou těšit na mimosezónní slevy i hlavní hit sezóny sjezdovku Vyhlídku s atraktivním terénem.

Na Lipně se protáhne sezóna až do Velikonoc
Foto: Skiareál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno

„Březen za kamna vlezem, duben ještě tam budem. Tak tahle pranostika u nás platí ohledně lyží a díky velmi dobrým podmínkám, můžeme pokračovat v provozu až do velikonočních svátků. Velký zájem se dá očekávat i na konci sezóny, protože v kalendáři jsou čtyři dny volna a tedy i lyžování,“ pochvaloval si ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek.

Dále upozornil, že v noci jsou teploty pod bodem mrazu, takže běží zasněžovací systém a zároveň v týdnu připadl sníh. „Lyžování v tomto období u nás nabízí nejen prašan, ale také sluníčko a za jasného počasí i překrásné výhledy,“ konstatoval Dušek. V areálu jsou v provozu všechny čtyřsedačkové lanovky a pojízdné koberce ve výukovém hřišti Fox park, které je zdarma. Děti do 6 let mají jakýkoliv skipas pouze za 20 korun.

„Od pondělka navíc začínají platit mimosezónní slevy. Další výhody všichni získávají s kartou hosta Lipno.card, když od dvoudenního skipasu platí sleva dvacet procent. Mezi atrakce prodloužené sezóny bude samozřejmě patřit i Stezka Korunami stromů, nebo místní aquaworld a pestrá nabídka všech služeb,“ podotkl Dušek.

Zmínil, že o tomto víkendu znovu čeká na návštěvníky areálu celá řada akcí. „V sobotu se všichni mohou těšit na Auto den s policisty, kteří všem připomenou lyžařské desatero, ale také například změří lyžařům rychlost. Návštěvníci si také vyzkouší speciální brýle, které simulují stav opilosti, “ zmínil jednu z akcí Dušek.

Sobota bude také dnem bez bariér a nebude chybět ani závod pro děti.

„Každý by měl v těchto dnech sledovat i předpovědi počasí, protože to je přející a na Lipně zažíváme ideální lyžování,“ dodal Dušek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…