Na letní Floru Olomouc vlakem ČD

09.08.2014 10:50

Příští čtvrtek 14. srpna začíná letní etapa mezinárodní zahradnické výstavy Flora Olomouc 2014, potrvá do neděle 17. srpna.

Na letní Floru Olomouc vlakem ČD
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Na letní etapu oblíbeného veletrhu dorazí řada návštěvníků z různých míst republiky, kterým se vyplatí cestovat do Olomouce vlakem Českých drah. Národní dopravce jim nabízí speciální zpáteční jízdenky VLAK+ Flora za cenu jednosměrných základních jízdenek. Na jarní Floru využilo výhodné jízdenky 4 536 cestujících.

Zpáteční jízdenku VLAK+ Flora si můžou cestující koupit ze všech železničních stanic, kde staví vlaky ČD, do všech železničních stanic a zastávek začínajících názvem města Olomouc. Jedinou podmínkou je, aby si jízdenku na veletrhu nechali potvrdit u stánku ČD razítkem. Sleva platí ve 2. třídě a cestující s ní ušetří polovinu jízdného. První den platnosti jízdenky může být 14., 15., 16. nebo 17. srpna 2014. Razítko musí být při zpáteční cestě na přední straně jízdenky.

Tradičně naleznou návštěvníci na samotném veletrhu i stánek národního dopravce, v předsálí (foyer) pavilonu „A“. Personál ČD nabídne aktuální informace a novinky, poradí ideální vlakové spojení nebo vhodnou tarifní nabídku, případně poradí podle konkrétního požadavku. Ve stánku si mohou návštěvníci koupit drobné upomínkové předměty se železniční tematikou, akční poukázky na skupinové víkendové jízdenky nebo slevové kupóny na In Karty, na nejmenší bude čekat slon Elfík s drobnými dárky.

Při jarní etapě výstavy zvolilo jako dopravní prostředek vlak Českých drah a využilo nabídky VLAK+ Flora Olomouc 2014 celkem 4 536 cestujících. „Největší zájem o zvýhodněné jízdenky jsme zaznamenali ze Zábřeha na Moravě, Přerova a Ostravy-Svinova. Přijeli ale také cestující z mnohem vzdálenějších míst. K nejvzdálenějším patřila Plzeň, Teplice v Čechách a Praha,“ uvádí Petr Viktorin z Krajského centra osobní dopravy ČD v Olomouci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…