Na radiu City zahrají fenomenální U2

01.04.2014 19:05

Přehlídka skutečných hudebních hvězd na pražském radiu City pokračuje, na čtvrtek 17. dubna nachystal tým rádia další opravdu výjimečné CITY LIVE. Do něj si pozval Petr Slíva, moderátor pořadu, fenomenální irskou kapelu U2. Ta vyráží do Polska na charitativní koncert a v rámci něho se zastaví i v Praze, aby zahrála celé Praze a posluchačům radia City.

Na radiu City zahrají fenomenální U2
Foto: red
Popisek: Radio City

Výjimečný koncert si žádá také výjimečné místo - radio City tak po zvonici pražské Jindřišské věže uskuteční akustický koncert ve hvězdárně pražské Stromovky. Celkem padesát posluchačů bude opět u toho, místenky rozdává Petr Slíva od pondělí 7. dubna.

Radio City vám přiváží další hvězdu světových rozměrů! Poslouchejte radio City a užijte si jedinečný živý koncert. Doma, v práci nebo kdekoliv právě budete, si nalaďte radio City 93,7 FM a užijte si známé hity kapely U2 v unikátní akustické podobě. A nepůjde jen o písničky z vlastního repertoáru našich hudebních hostů, můžete se vždy těšit i na jednu originální coververzi. Ve čtvrtek 17. dubna od 15.00 bude opět pražské radio City přepisovat historii. Do unikátních prostor holešovické hvězdárny si pozval moderátor Petr Slíva fenomenální irskou kapelu U2, v čele s Bonem. „V době mých zahraničních studií jsem se potkal s Rickem, současným manažerem kapely. Občas si ještě něco písneme na Twitteru. Zkoušel jsem jen tak nadhodit myšlenku U2 v CITY LIVE a ani v tom nejbláznivějším snu by mě nenapadlo, že by to mohlo vyjít. Už teď se klepu celý nervozitou a strachy, ale zároveň se neuvěřitelně těším!“, říká Petr Slíva, moderátor radia City a pořadu CITY LIVE. Padesát posluchačů radia City bude opět u toho, místenky začínáme rozdávat v odpoledním vysílání radia City od pondělí 7. dubna!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…