Na televizním trhu roste nejvíce Skupina Barrandov

04.10.2017 11:57

Televizní Skupina Barrandov potvrdila, že i nadále pokračuje ve svém růstu. Po zahájení podzimního programového schématu, které přineslo mnoho zajímavých novinek z vlastní tvorby, dosáhly barrandovské stanice v třetím kvartálu rekordního podílu sledovanosti – 9,6 procenta.

Na televizním trhu roste nejvíce Skupina Barrandov
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Televizní Skupina Barrandov

Nejlepší výsledek si za třetí kvartál připsala Skupina Barrandov, která zaznamenala v rámci podílu sledovanosti meziroční nárůst o 25 procent – tedy nejvíce ze všech skupin na trhu. Stojí za ním především hlavní kanál, který dosáhl výsledku 6,5 procenta, což představuje meziroční nárůst o 16 procent a nejlepší kvartální výsledek od startu vysílání. Mimořádných zvýšení a maximálních výsledků dosáhly také stanice KINO Barrandov, která s podílem 1,8 procenta vykázala 43procentní meziroční nárůst, a Barrandov PLUS, jež rostla o 74 procent na podíl 1,1 procenta.

„Dosažené výsledky z třetího kvartálu prokazují stabilní růst obliby jednotlivých kanálů celé televizní skupiny, k níž došlo především díky novým formátům a také vlivem investic do jejího dalšího rozvoje. Vnímám to jako pozitivní zpětnou vazbu od diváků, která odráží naši snahu o co nejzajímavější programové schéma,“ uvedl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

K nejsledovanějším pořadům patřily TÝDEN s prezidentem a Duel Jaromíra Soukupa, které se řadí mezi nejsledovanější relace podobného typu ze všech českých televizních stanic. Jen za minulý čtvrtek toto politickodiskusní pásmo zasáhlo 697 tisíc diváků. Velmi úspěšně se také zapsal nový pořad Instinkty Jaromíra Soukupa, jenž přináší důvěrné a často překvapující odhalení hvězd v originální diskusi moderované generálním ředitelem TV Barrandov. Na úspěšných výsledcích se významnou měrou podílejí i stabilně výborné formáty jako Naše zprávy, Nebezpečné vztahy či Soudkyně Barbara.

(ATO – Nielsen Admosphere, 1. 7. 2017 – 30. 9. 2017, cílová skupina: 15+, typ sledovanosti Live + TS0, data k dispozici 2. 10. 2017)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…