Na tiskové konferenci ke koncertu Milana Drobného přejmenoval France Hanu Buštíkovou na Danu

08.11.2022 16:24 | Komerční článek

Necelý měsíc před samotným koncertem se setkala polovina účinkujících na tiskové konferenci k předvánočně narozeninovému koncertu legendy české populární hudby Milana Drobného v nových prostorách velmi útulného podniku SushiRitto na Bohdalci s nezaměnitelnou japonskou kuchyní.

Na tiskové konferenci ke koncertu Milana Drobného přejmenoval France Hanu Buštíkovou na Danu
Foto: Martin France
Popisek: Milan Drobný

Kromě hlavní hvězdy koncertu Milana Drobného dorazila i polovina už také legendárního pěveckého dua Kamelie Hanka Buštíková a zpěvák a producent tohoto koncertu Martin France.

Než začala samotná akce, se interpreti spolu s novináři mohli přivítat dobrým vínem o v této rodinné atmosféře si popovídat. A pak už začala samotná tisková konference.

Úvodního slova se ujal hlavní aktér této akce Drobný, který se svým šarmem začal vyprávět o divokém jeho návratu s jeho třetí manželkou Danou z USA, kdy málem zůstali po nouzovém přistání v Německu. A pak přidal další historky, kterými je pověstný. Prozradil také, že na narozeninovém koncertu v Kulturním domě Barikádníků zahraje se svou kapelou Nadrobno a přivítá zde i své pěvecké kolegy, kteří mu přijdou popřát svým zpěvem.

Poté klasickým jmenovitým přeřekem uvedl Martin France Hanu Buštíkovou jako Danu z této pěvecké dvojice a tak se tomu všichni zúčastnění opravdu srdečně zasmáli a Hanka Buštíková hned symbolicky přejmenovala Milana Drobného na Jirku. A od té doby se mezi sebou účinkující špičkovali přejmenováními. Buštíková také omluvila druhou polovičku dua Danu, že se dnešní akce bohužel z časových důvodů nemohla zúčastnit a poté pak omluvil Martin France, coby producent akce i countryovou královnu Věru Martinovou, zpěvačku a herečku Petru Černockou a herce, zpěváka a textaře Václava Koptu, kteří též nedorazili a to z dlouho nasmlouvovaných pracovních důvodů.

Bylo prozrazeno i to, že se pro hlavního oslavence chystá i narozeninové překvapení, které je ovšem z logických důvodů zatím tajné. Někteří z interpretů si na pódiu dokonce zazpívají i s hlavní hvězdou večera, na což se sám interpret moc těší.

Dokonce Drobný zve své příznivce ve čtvrtek 1. prosince 2022 do KD Barikádníků na společné předvánoční přiťuknutí si se sklenkou vína.

ZDE upoutávka na tento předvánočně – narozeninový koncert.

ZDE odkaz na koncert k 70. narozeninám v pražské Lucerně.

ZDE odkaz na Facebookovskou událost tohoto koncertu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…