Nadace ČEZ: Neplachovští fotbalisté a hasiči oslavili nový sportovní areál

13.07.2019 7:34

Členové fotbalového klubu TJ Sokol Neplachov, sbor dobrovolných hasičů i místní děti se už nyní těší na podzimní sezónu tréninků na hřišti se vším, co k němu patří. Na travnatý povrch a stavební úpravy areálu přispěla obci Nadace ČEZ téměř jedním milionem korun.

Nadace ČEZ: Neplachovští fotbalisté a hasiči oslavili nový sportovní areál
Foto: Nadace ČEZ
Popisek: Nadace ČEZ

Jak jinak a lépe „pokřtít“ nové sportoviště fotbal nežli fotbalovým turnajem a společnou zábavou? Stejně k oslavám v rámci otevření sportovního areálu přistoupili obyvatelé Neplachova u Českých Budějovic.

„Hřiště je určené dětem, mládeži i široké veřejnosti z Neplachova a okolí. Budou zde trénovat oddíly TJ Sokol Neplachov a SDH Neplachov. Rozhodli jsme se pro výstavbu hřiště, protože máme zájem o sportovní vyžití dětí a mládeže a zachování tradice spolků a komunitního setkávání,“ říká starosta obce Luboš Zasadil.

Na stavební a výsevné práce spojené s fotbalovým trávníkem a zábradlím okolo přispěla obci Nadace ČEZ v rámci grantového řízení podpora regionů částkou 950 tisíc korun.

„Zdejší fotbalisté od těch nejmenších až po tu starší generaci si pořádné hřiště s kabinami, tribunou a osvětlením určitě zaslouží a ocení, stejně jako fanoušci při utkáních. Stejně tak hřiště využijí dobrovolní hasiči, jejichž práce a nasazení při mimořádných událostech si velmi vážím,“ dodala ředitelka Nadace ČEZ Michaela Ziková.

Oslavy neplachovského hřiště zahájil turnaj legend Neplachova s hráči z okolí, sledovaným bylo i utkání týmu TJ Sokol Neplachov s klubem SK Dynamo 35, ve kterém hrají dřívější prvoligoví fotbalisté.

Na chod, funkčnost a bezpečnost areál bude dohlížet jeho správce, hřiště bude přístupné veřejnosti po celý den.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…