Nadace ČEZ přijímá žádosti o podzimní výsadbu v grantovém řízení Stromy

07.07.2017 11:24

Obce a města Moravskoslezského kraje mohou až do konce července žádat o nadační příspěvek na liniovou výsadbu stromů. Grantový program je zaměřen na zlepšení životního prostředí.

Nadace ČEZ přijímá žádosti o podzimní výsadbu v grantovém řízení Stromy
Foto: Nadace ČEZ
Popisek: Nadace ČEZ

O maximální výši příspěvku 150 tisíc korun na podzimní výsadbu stromových alejí mohou od počátku do konce července žádat obce a radnice měst. Každý žadatel může podat v grantovém řízení Stromy jednu žádost. Finanční spoluúčast žadatele není podmínkou.

O schválení grantové žádosti rozhodne v průběhu srpna správní rada Nadace ČEZ. Všechny stromy financované z nadačního příspěvku v roce 2017 musí být do konce roku vysazeny.

Grantové řízení stromy vyhlašuje Nadace ČEZ od roku 2011. Za rok 2017 bylo pro jarní výsadbu schváleno 24 projektů za celkovou částku 2 772 382 Kč, celkem bylo v programu Stromy dosud podpořeno 343 alejí celkovou částkou více než 40 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…