Nadace pojišťovny Generali se stala titulárním partnerem turnaje CEE CUP 2013

12.06.2013 13:08

Nadace pojišťovny GENERALI bude titulárním partnerem letošního ročníku mezinárodního fotbalového turnaje mládežnických týmů do 19 let. Oznámili to dnes organizátoři turnaje, který se bude konat v Praze. GENERALI CEE Cup začne 24. července. Během jednoho týdne se 12 přihlášených týmů utká o účast ve Velkém finále, které je předběžně naplánováno na 31. července. Detaily turnaje budou upřesněny postupně na www.ceecup.eu.

Nadace pojišťovny Generali se stala titulárním partnerem turnaje CEE CUP 2013
Foto: Pojišťovna Generali
Popisek: Pojišťovna Generali

GENERALI CEE Cup je mezinárodní fotbalový turnaj pro nejlepší mládežnické týmy (do 19 let) ze střední a východní Evropy (CEE). Nadcházející třetí ročník plánují organizátoři udělat ještě větší a lepší než v předchozích letech. Do letošní mimořádné sestavy týmů patří i dva „hostující“ týmy z Izraele a Mexika a samozřejmě Sparta Praha, která je jedním z favoritů. Společně s kompletním programem aktivit v den Velkého finále je tak naplánován i fotbal světové kvality.

Roberto De Blasio, předseda organizační komise GENERALI CEE Cup, k podpoře Nadace pojišťovny Generali uvedl:

„Za pouhé tři roky se původně malý začínající projekt stal zavedenou součástí fotbalového kalendáře evropské mládeže a nyní s podporou tak významné společnosti jako je Generali cítíme, že naše možnosti jsou nekonečné. Pro mě osobně je samozřejmě Generali díky svému italskému původu a historii v podporování fotbalu ideálním partnerem a my všichni jsme nesmírně nadšeni z této nové spolupráce.“

Pojišťovna Generali si je vědoma svého významného postavení na pojistném trhu v České republice a z toho vyplývající společenské odpovědnosti vůči nejširší občanské veřejnosti. Prostřednictvím své nadace podporuje celou řadu projektů, které přispívají k ochraně zdraví, majetku a životního prostředí. Nedílnou součástí strategie je podpora sportovních aktivit, především dětí a mládeže.

Jiří Cívka, člen správní rady Nadace pojišťovny Generali, k partnerství uvedl:

„Generali CEE Cup zapadá do dlouhodobého konceptu naší nadace podporovat sportovní projekty, které pomáhají mladým lidem realizovat jejich potenciál. Sport je pojítkem ke zdravému životnímu stylu. Důležitým aspektem naší podpory je však i samotný charitativní rozměr turnaje, který směřuje na konto UNICEF.“

Stejně jako tomu bylo v případě předešlých dvou ročníků, bude část výnosů z turnaje věnována pro kampaň UNICEF Školy pro Afriku. Organizátoři tak chtějí mladé hráče povzbudit, aby brzy pochopili, jak důležité je pro ně moci podporovat ty, kteří měli v životě méně štěstí.

Od svého založení v roce 2011 získal fotbalový turnaj plnou podporu FIFA (Fédération Internationale de Football Association). Turnaj se zaměřuje na „respekt“, „fair play“ a „konkurenceschopnost“, což jsou velmi důležité vlastnosti pro dnešní mládé hráče, kteří jsou vzorem pro své vrstevníky. Finálový zápas GENERALI CEE Cup bude vysílán na TV Eurosport.

GENERALI  CEE Cup je mezinárodní turnaj pro přední juniorské fotbalové kluby střední a východní Evropy. Turnaj se zaměřuje na respektování druhých, fair play a soutěživost. GENERALI CEE Cup je skvělou příležitostí pro návštěvníky, manažery a další zájemce vidět fotbalové hvězdy budoucnosti. GENERALI CEE Cup přispívá na konto UNICEF.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pojišťovna Generali

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…