Nakladatelství Olympia: Spiknutí je stále nejprodávanější knihou v Česku!

23.05.2024 11:34 | Tisková zpráva

Kniha "Spiknutí - Pravda o pokusu odstranit prezidenta ČR" byla i v týdnu od 13. května do 19. května 2024 nejprodávanějších knihou v Česku v kategorii naučná literatura. Autoři nyní připravují v Praze a v Bratislavě velké autogramiády za účasti prezidenta Miloše Zemana. Podrobnosti zveřejní na začátku června.

Nakladatelství Olympia: Spiknutí je stále nejprodávanější knihou v Česku!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Představení knihy Spiknutí od Luboše Procházky a Radima Panenky

Kniha Spiknutí o politickém a mediálním zákulisí v době hospitalizace Miloše Zemana na podzim roku 2021 v Ústřední vojenské nemocnici je na trhu od 16. dubna 2024. První vydání, které čítalo 10 000 kusů, bylo vyprodané do závěru dubna. Na trhu jsou nyní dva dotisky, dohromady jde o 8000 kusů. Další dotisk se připravuje kvůli červnovým autogramiádám.

"Jedna proběhne v centru Prahy, druhá v centru Bratislavy. Z bezpečnostních důvodů jsme zatím termíny nezveřejnili, ale stane se tak příští týden, kdy budeme veřejnost o přesných datech a místech informovat," říkají autoři Luboš Procházka a Radim Panenka s tím, že setkáních se čtenáři plánují v druhém pololetí více.

spiknutí

"Jsem velice rád, že se knize daří a oběma autorům jsem k dosavadnímu úspěchu pogratuloval. S účastí na autogramiádách jsem samozřejmě souhlasil a budu se na ně těšit," říká Miloš Zeman.

Knihu "Spiknutí - Pravda o pokusu odstranit prezidenta ČR" si budou moci čtenáři zakoupit také na právě dnes začínajícím veletrhu Svět knihy. Konkrétně ve stánku nakladatelství Olympia. Autogramiády jako takové ale proběhnou až během června.

tab

Informace o knize Spiknutí najdete mimo jiné i na Facebooku (ZDE) a Instagramu @spiknuti24

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Akce v terénu, které pořádá Dům přírody Brd, si navštěvníci oblíbili

20:48 AOPK ČR: Akce v terénu, které pořádá Dům přírody Brd, si navštěvníci oblíbili

Dům přírody Brd v létě oslaví rok od svého otevření. Lidé si do nového návštěvnického střediska hned…