Národní divadlo: Rekonvalescence paní Ivy Janžurové a změny hracího plánu

23.02.2016 21:27

Paní Iva Janžurová se ve čtvrtek 18. února 2016 v Nemocnici Na Homolce podrobila plánovanému kardiochirurgickému zákroku. Operace se zdařila. Její stav je stabilizovaný.

Národní divadlo: Rekonvalescence paní Ivy Janžurové a změny hracího plánu
Foto: narodni-divadlo.cz
Popisek: Národní divadlo v Praze

„Jednalo se o náhradu aortální chlopně, operace probíhala standardně a trvala v celkové anestézi dvě a půl hodiny. Pacientka již byla přeložena na jednotku intenzivní péče. Po hospitalizaci bude následovat zhruba třínedělní lázeňská péče a soustředěná rehabilitace“ uvedl přednosta Kardiocentra Nemocnice Na Homolce MUDr. Ivo Skalský, Ph.D., MBA.

Národní divadlo v souvislosti s nezbytnou rekonvalescencí Ivy Janžurové připravuje změny v hracím plánu Stavovského divadla. Inscenace LES a MIKVE budou v měsíci březnu nahrazeny jinými tituly z repertoáru. Diváci mohou ve stejný den navštívit náhradní představení, nebo svoje vstupenky vrátit v místě zakoupení.

Náhradní reprízy inscenace AUDIENCE U KRÁLOVNY se odehrají na podzim tohoto roku. Divákům zůstávají vstupenky v platnosti, mohou je ale samozřejmě případně i vrátit v místě jejich zakoupení.

„Těším se na všechny diváky a slibuju, že nic nezameškám a všechno společně doženeme,“ vzkazuje s humorem z nemocničního lůžka Iva Janžurová.

„Děkujeme divákům za pochopení nestandardní situace a paní Janžurové přejeme brzké uzdravení. Těšíme se na její návrat na jeviště první scény,“ dodává ředitel Národního divadla prof. Jan Burian.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…