Národní památkový ústav: Závod míru U23 Grand Prix Jeseníky je zrušen

15.08.2020 16:17

Etapový Závod míru U23 Grand Prix Jeseníky, jeden ze závodů N´Cupu Mezinárodní cyklistické unie (UCI), který měl projet skrz janovický zámek se letos neuskuteční.

Národní památkový ústav: Závod míru U23 Grand Prix Jeseníky je zrušen
Foto: red
Popisek: Národní památkový ústav

Původně se tento vrcholný podnik po mladé cyklisty měl uskutečnit 4. - 7. června, ale vzhledem ke koronavirové krizi, byl přesunut na 3. - 6. září. a vzhledem k aktuální situaci se organizátoři závodu rozhodli, že se nepojede ani v tomto termínu.

Organizátoři etapového Závodu míru U23 Grand Prix Jeseníky (více ZDE) v úterý 11. srpna 2020 rozhodli, že závod se letos neuskuteční. Původně se tento vrcholný podnik po mladé cyklisty měl uskutečnit ve dnech 4.-7. června 2020, ale vzhledem ke koronavirové krizi byl přesunut na 3.-6. září 2020. Nepojede se ale ani začátkem září.

Organizační tým dlouho zvažoval, zda riskovat a vyčkávat až do poslední chvíle na další opatření spojená s pandemií koronaviru Covid-19. V posledních dnech se vzhledem k riziku nákazy z účasti odhlásilo několik zahraničních reprezentačních týmů, a také opatření požadovaná Mezinárodní cyklistickou unií (UCI) na zajištění hygienických opatření byla na hranici splnitelnosti - organizátoři se proto rozhodli závod pro letošní rok zrušit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…