Národní památkový ústav v Českých Budějovicích zahajuje již 22. přednáškový cyklus

11.09.2017 13:49

Současný ministr kultury České republiky Daniel Herman zahájí svou přednáškou v pátek 22. září od 17 hodin již 22. přednáškový cyklus Národního památkového ústavu v Českých Budějovicích.

Národní památkový ústav v Českých Budějovicích zahajuje již 22. přednáškový cyklus
Foto: red
Popisek: Národní památkový ústav

Národní památkový ústav v Českých Budějovicích zahajuje již 22. přednáškový cyklus. Úvodní přednášku na téma Péče o kulturní dědictví z pohledu vrcholného politika přednese současný ministr kultury a jihočeský rodák Mgr. Daniel Herman.

Ve své přednášce se zaměří na zkušenosti z oblasti péče o památky získané v době působení na pozici ministra kultury. Pan ministr ale také  vzpomene na svou práci v roli průvodce na zámku Hluboká a na jiné památkářské zkušenosti z doby před ministerským angažmá.

Přednáškový cyklus bude  zahájen v mimořádném termínu - v pátek 22. září od 17 hodin v přednáškovém sále NPÚ na Senovážném náměstí 6, nikoli v pondělí, jak bylo zvykem v předchozích cyklech. Další přednášky budou poté následovat již v obvyklých termínech vždy v pondělí od 17 hodin, a to 9. října, 23. října, 6.listopadu, 20. listopadu a 4. prosince.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…