National Geographic: Největší ruští drsňáci

24.09.2013 12:24

Televizní stanice National Geographic Channel uvede ve středu 2. října 2013 ve 23 hodin nový dokumentární seriál Největší ruští drsňáci, ve kterém poznáte nejtěžší práce v Rusku a muže, jejichž každodenní náplní práce je čelit nebezpečným predátorům, chránit ruskou elitu před únosci nebo bez jištění čistit stovky metrů vysoké stavby. V hlavní roli se představí bývalý fotbalista a filmový herec Vinnie Jones, který na vlastní kůži pozná, jak žijí největší ruští drsňáci v nehostinných částech země.

National Geographic: Největší ruští drsňáci
Foto: red
Popisek: National Geographic Channel

Vinnie Jones začal svou kariéru jako profesionální fotbalista, který hrál i za slavné anglické kluby jako Leeds, Sheffield nebo Chelsea, a byl kapitán fotbalové reprezentace Walesu. Jeho filmovou kariéru odstartoval snímek režiséra Guye Ritchieho nazvaný Sbal prachy a vypadni. Vinnie má v současnosti na svém kontě celou řadu filmů včetně akčních hitů jako Podfu(c)k, 60 minut, Swordfish: Operace Hacker či blockbuster X-Men: Poslední vzdor.

Vinnie Jones bude v dokumentárním seriálu čelit nejtvrdší výzvě ve svém životě. Uvidíme, jak drsňák z hollywoodských akčních filmů zvládne práci skutečných drsňáků.

Více o dokumentárním seriálu Největší ruští drsňáci včetně fotografií a videí naleznete na http://www.natgeotv.com/cz/nejvetsi-rusti-drsnaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…