Navrhni projekt a vyhraj skvělé ceny

11.09.2014 11:24

Úspěšná celorepubliková soutěž Navrhni projekt, kterou už třetím rokem pořádá Ministerstvo pro místní rozvoj pro středoškoláky a jejich pedagogy, pokračuje i letos a to do 31. listopadu. Vyhrát můžete tablety, elektronické čtečky, ultrabooky, nebo jinou ze zajímavých cen.

Navrhni projekt a vyhraj skvělé ceny
Foto: Ministerstvo pro místní rozvoj
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj

Úkolem studentů je, aby se rozhlédli po svém okolí a zamysleli se, jak a k čemu by se dala v jejich okolí využít podpora z evropských fondů. Toto téma projektu studenti pak upraví podle aktuálních oblastí podpory nového programového období 2014-2020. Na projektování nezůstanou sami - připraveni pomoci jsou koordinátoři krajských Eurocenter, kteří poradí s výběrem operačního programu a nabídnou pravidelné konzultace projektů po celou dobu soutěže.

Novinkou letošního ročníku je originální komiks a návodný manuál. Zapojit se mohou všichni studenti a pedagogové středních škol bez ohledu na obor studia či zaměření školy. Projekty mohou soutěžící zasílat e-mailem do kanceláří Eurocenter do konce listopadu. Ti nejlepší v prosinci změří síly v regionálních kolech před zástupci regionálních rad. Soutěž vyvrcholí lednovým finále, ve kterém porota zvolí tři nejlepší projekty z celé ČR. Osvědčený koncept soutěže pro středoškoláky seznamuje hráče s problematikou projektového řízení a s fondy EU.

Pravidla a podrobné informace o soutěži naleznete na webových stránkách www.navrhniprojekt.cz. Další informace můžete získat v Eurocentrech, nebo na bezplatné telefonní lince Eurofon 800 200 200 nebo na webu www.strukturalni-fondy.cz, kde je pro uživatele zprovozněn interaktivní chat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …