Návštěvnická sezona s inovovaným Klíčem k památkám: budou se lámat rekordy?

24.12.2015 7:38

Adventem pomalu se uzavírající návštěvnická sezóna, a zvolna se rodící sezóna nová, opět potěší návštěvníky památek.

Návštěvnická sezona s inovovaným Klíčem k památkám: budou se lámat rekordy?
Foto: Ministerstvo kultury
Popisek: Ministerstvo kultury

Plánování vašich výletů letos usnadní atraktivní webový portál ZDE, kde najdete vše, co potřebujete vědět o přístupných zámcích, skanzenech, ale i technických nebo církevních památkách. Více než sto nádherných a zajímavých míst čeká jen na vás!

Budete si opět plánovat rodinný výlet? Třeba na romantickou prohlídku pohádkového zámku z časů rytířů a princezen? Díky přehlednému portálu Klíče k památkám naleznete veškeré informace pohromadě. S pomocí mobilní aplikace Klíč k památkám můžete mít všechny potřebné informace stále při sobě. Plánovač trasy Vám vždy a odkudkoli pomůže najít vyhlédnutou památku a doporučí další památky v blízkém okolí.

Zároveň bude i nadále probíhat oblíbený věrnostní program 5+1 prohlídka zdarma, která odlehčí vaší peněžence. Pravidla jsou jednoduchá – při každé návštěvě sbíráte klíče přiložením svého papírového nebo mobilního klíče s unikátním QR kódem ke čtečce umístěné na pokladně. Pokud nasbíráte pět klíčů, získáte šestou prohlídku zdarma. Majitelé klíčů si navíc mohou na portálu ZDE zřídit svůj vlastní profil a na něm pak sledovat uskutečněné návštěvy. Jeden prohlídkový pas platí vždy pro jednu osobu a v období 12 po sobě jdoucích měsíců od získání prvního kreditu/razítka opravňuje k čerpání v pořadí šesté prohlídky zdarma. Každý plně využitý klíč, ať už papírový nebo mobilní, navíc zařadíme do slosování o lákavé věcné i zážitkové ceny.

Pestrá nabídka, jedinečné památky a pohodlné plánování s Klíčem k památkám; to je kombinace, která vám zaručeně vyplní Váš volný čas výjimečnými zážitky a poznáním.

Zkrácená pravidla věrnostního programu „Klíč k památkám“

1. Klíč k památkám je věrnostní program a informační portál s mobilní aplikací určený návštěvníkům památek.

2. Vztahuje se na vybrané veřejnosti přístupné památky ve správě Národního památkového ústavu a jeho partnerů, uvedené na webu či v mobilní aplikaci klickpamatkam.cz.

3. Nástrojem věrnostního programu Klíč k památkám jsou papírový a mobilní klíč s unikátním QR kódem.

4. Papírový či mobilní klíč platí vždy jen pro jednu osobu.

5. Papírový klíč se stává platným po aktivaci načtením QR kódu na pokladně památky zařazené do věrnostního programu či na jiném označeném místě.

6. Podmínkou platnosti papírového klíče jsou vyplněné povinné údaje o uživateli: jméno a příjmení, PSČ bydliště a kontaktní e-mail. Podmínkou platnosti mobilního klíče jsou registrace a zřízení účtu držitele mobilního klíče na portálu nebo aplikaci klickpamatkam.cz.

7. Na jedné památce zařazené do věrnostního programu lze do jednoho klíče získat pouze jeden kredit denně.

8. Po získání pěti kreditů v období maximálně dvanácti po sobě následujících měsíců může účastník věrnostního programu navštívit zdarma jednu památku zařazenou do věrnostního programu.

9. Volný vstup udělený držitelům klíče na základě pěti získaných kreditů se nevztahuje na speciální a výběrové prohlídkové okruhy s povinnou rezervací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…