Nedozírná cena mých věcí... Trezor ve mně a Na Poříčí

26.10.2015 23:19

Skrytý luxus z člověka vyzařuje nenápadně, zato velmi silně. Ať už jde o vynikající vzdělání, přepychové spodní prádlo, nápad na filmový trhák, novou lásku, nebo pocit bezpečí. Něco trvá déle, něco je věc štěstí, ale posledně jmenovaný pocit si mohu dovolit i já!

Nedozírná cena mých věcí... Trezor ve mně a Na Poříčí
Foto: 24SAFE
Popisek: Výdejní místo 24SAFE

Provedla jsem inventuru svých financí a hodnotných předmětů a překvapivě jsem zjistila, že jsem velice bohatá žena – zvláště na vzpomínkové předměty nedozírné ceny. Vlastním však i několik pěkných kousků šperkařského umění, hromadu veledůležitých papírů a po posledním dopise z banky o vedení mého spořicího účtu vážně uvažuju o úschově peněz v slamníku a o investování do zlata. Rozhodla jsem si pořídit trezor. Pak jsem si uvědomila, že s trezorem pod jednou střechou spát nechci, to je jako ze špatné detektivky.

Ve velkém stylu bez rizik

Zvolila jsem pro sebe jiný obraz. Jedu do centra Prahy, Na Poříčí 17, zaparkuju před nápisem 24SAFE – pronájem bezpečnostních schránek a vcházím do prosvětlené moderní haly. Je neděle, ale tady na to nehrají, otevírají poklady nonstop. Odbočuji doprava k výdejním místům, vplouvám do jednoho z šesti výdejních míst, samozřejmě bez personálu, a otiskem prstu probouzím kdesi v útrobách robota. Čtvercový otvor na šedivé výdejní ploše se otevře a robot mi k němu vyzvedne moji bezpečnostní schránku. Vracím do ní náhradní klíče od auta, s dojetím se dívám na lístek z lanovky ze Stubai a pak vylovím takovou drobnou věc, cihličku zlata. Vím, že systém 24SAFE mé nové lásce před minutou poslal SMS, že jsem si přišla pro svůj dárek.

Pronajmout si bezpečnostní schránku lze i bez těchto filmových scén (www.24safe.cz), jde koneckonců o sice geniální, přesto „jen“ bezpečnostní opatření, ale to bych nebyla já. Já a moje nová láska chceme žít jako jeden vymyšlený pár, nenápadně spokojený pár z detektivky od Jø Nesboa. Chceme žít ve velkém stylu bez rizik. A mít veškeré cennosti uložené v tom nejmoderněji zabezpečeném, naprosto diskrétním a vždy přístupném centru bezpečnostních schránek vyrobených švédskou firmou GUNNEBO a pojištěném u Allianz. Dává nám to ten správný pocit luxusu, bezpečí a pikantní svobody. A přitom to nic drahého není, pár stovek korun (českých!) za měsíc. Nyní si lze navíc službu vyzkoušet na měsíc zdarma a v tom je ten vtip.

 

Plná bezpečnostní schránka:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PR článek

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

16:05 AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území – přírodní památ…