Nejlepší výsledek přestupu klientů v září má OZP: plus 5 000 pojištěnců

14.10.2015 11:26

Oborová zdravotní pojišťovna bude mít díky druhému termínu pro změnu zdravotní pojišťovny o pět tisíc víc klientů. Z čerstvě publikovaných celkových výsledků počtu přestupů klientů tak vyplývá, že OZP byla v záři nejúspěšnější zdravotní pojišťovnou co do počtu lidí, kteří se nově rozhodli svou pojišťovnu vyměnit.

Nejlepší výsledek přestupu klientů v září má OZP: plus 5 000 pojištěnců
Foto: OZP
Popisek: Logo Oborové zdravotní pojišťovny

„Zářijový termín byl pro OZP velmi úspěšný. Vedle kompletní sítě smluvních lékařů si nás noví klienti zvolili hlavně díky rozumné a zároveň široké nabídce našich bonusových programů. Navíc v řadách našich klientů vítáme ty pojištěnce, kteří se aktivně zajímají o svoje zdraví a které k nám přilákala naše aplikace Vitakarta, kde si můžou například snadno prohlížet výdaje na své zdraví v mobilu nebo s námi online konzultovat záležitosti týkající se jejich zdravotního stavu,“ říká Mario Böhme, vedoucí obchodního oddělení Oborové zdravotní pojišťovny.

Letos poprvé bylo možné zdravotní pojišťovnu změnit dvakrát v roce. Celkově, po započtení obou přestupních termínů, tak Oborová zdravotní pojišťovna skončí s pasivním saldem 15 000 klientů. Zatímco doposud šlo pojišťovnu změnit jen do pololetí s účinností od nového roku, nově bude možné změnu ohlásit do 31. března, kdy změna pojišťovny nastane od 1. července. Druhý termín bude k 30. září a klientem nové pojišťovny se člověk stane od 1. ledna následujícího roku.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…