Nejvyšší ocenění Kraje Vysočina už podruhé pro horolezce Radka Jaroše

03.11.2015 12:36

Deset osobností Kraje Vysočina převzalo z rukou hejtmana Kraje Vysočina Jiřího Běhounka v Horáckém divadle Jihlava Nejvyšší ocenění Kraje Vysočina – dřevěné, skleněné a kamenné medaile.

Nejvyšší ocenění Kraje Vysočina už podruhé pro horolezce Radka Jaroše
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Mezi oceněnými z oblasti kultury, veřejného života, sportu, vědy i rozvoje regionu figurovalo jméno horolezce Radka Jaroše, který jako první v historii udílení medailí Kraje Vysočina převzal ocenění podruhé. V roce 2009 byl za své sportovní úspěchy mezi laureáty se skleněnou medailí, letos převzal medaili kamennou. „Radek je mimořádně cílevědomý, odhodlaný a charakterní chlap, kterého nezastaví před dosažením cíle žádná překážka. Své sportovní úspěchy spojuje se jménem Kraje Vysočina a kraj je na jeho úspěchy hrdý,“ uvedl hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek.

V roce 2015 převzaly Nejvyšší ocenění Kraje Vysočina ve formě medaile osobnosti, které pro region udělali mnoho a jejich práce si zaslouží veřejné uznání. Kamenné medaile spolu s hejtmanem Kraje Vysočina Jiřím Běhounkem předal předseda Senátu ČR Milan Štěch. Další informace ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…