Nejvyšší soud zprovoznil nové webové stránky

09.04.2016 14:17

Nejvyšší soud změnil podobu svých webových stránek na adrese www.nsoud.cz. Stránky si samozřejmě zachovávají své hlavní atributy, včetně vyhledávacích tabulek Rozhodnutí a stanovisek Nejvyššího soudu a také vyhledávací tabulky databáze Infosoud.

Nejvyšší soud zprovoznil nové webové stránky
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Na novém webu se objevují i nové rubriky jako například „Napsali o nás v médiích“ anebo sekce s pravidelnými informacemi o obsahu aktuálně vydávané Sbírky soudních rozhodnutí a stanovisek Nejvyššího soudu, tzv. zelené sbírky.

Původní podoba webových stránek Nejvyššího soudu tu byla přes 5 let. Vadila nám její nižší přehlednost a především grafické zpracování. Nové stránky se mimo jiné pokusí co nejlépe přizpůsobit vývoji moderní techniky a byly vytvářeny hlavně s ohledem na pohodlné čtení a listování nejen na obrazovkách počítačů, ale i na chytrých telefonech či tabletech. Samozřejmostí bude denní aktualizace hned několika zpráv.

Pokud budete mít k nové podobě webových stránek Nejvyššího soudu jakékoli připomínky a podněty, kontaktujte prosím tiskové oddělení na adrese petr.tomicek@nsoud.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …