Nekupujte vstupenky na Czech Truck Prix od podvodníků!

30.08.2016 15:21

Na černém trhu se začaly prodávat vstupenky na závody Czech Truck Prix 2016 – 6. podnik evropského šampionátu okruhových tahačů FIA ETRC, které se uskuteční na mosteckém autodromu o tomto víkendu 2. až 4. září. „Důrazně varujeme před nákupem levnějších vstupenek na závody od podvodníků. S lístkem z černého trhu se jeho majitel do areálu autodromu nedostane. Systém jej odhalí, vstupenku zablokuje. Nebude možné, bohužel, brát v potaz ani argument, že kupující jednal v dobré víře,“ upozornila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Nekupujte vstupenky na Czech Truck Prix od podvodníků!
Foto: Autodrom Most
Popisek: Czech truck prix

Důrazně doporučuje pořídit vstupenku v předprodeji prostřednictvím webových stránek autodromu, nebo osobně na recepci administrativní budovy polygonu. „Ve dnech konání závodu pak každý bez obav zakoupí lístek přímo na pokladnách u vchodů,“ doplnila Svobodová.
 
 
Jezdci evropského šampionátu okruhových tahačů FIA European Truck Racing Championship (ETRC) se vrátili na okruhy po prázdninové přestávce o uplynulém víkendu. Na maďarském Hungaroringu pokračoval vypjatý souboj o průběžné vedení. Lépe se dařilo Němci Jochenu Hahnovi na MANu, který se vrátil na čelo hodnocení před Adama Lacka z roudnického týmu Buggyra. Nyní dělí oba hlavní adepty na titul letošního šampiona 13 bodů. Adam věří, že domácí prostředí v Mostě se skvělými fanoušky v ochozech mu přinese štěstí a pomůže šampionát opět ovládnout. 
 
Závody Czech Truck Prix hostí mostecký autodrom letos už počtyřiadvacáté. Jezdce poté čeká ještě 17. a 18. září belgický Zolder a první říjnový víkend španělská Jarama. Sezonu završí 8. a 9. října na proslulém okruhu Le Mans ve Francii.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

10:17 Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

Český statistický úřad zveřejnil seznam kandidátů pro volby do Evropského parlamentu. Volby se na úz…