Nemocnice České Budějovice obhájila certifikát kvality a bezpečí

07.06.2019 20:45

Ve dnech 5. a 6. června 2019 se v Nemocnici České Budějovice, a.s. uskutečnilo hodnocení kvality a bezpečí poskytovaných služeb, takzvaná reakreditace.

Nemocnice České Budějovice obhájila certifikát kvality a bezpečí
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

Hodnotitelský tým České společnosti pro akreditaci ve zdravotnictví posoudil úroveň poskytovaných zdravotních služeb v českobudějovické nemocnici jako vyhovující ve všech standardech a ukazatelích a nemocnice tak obdržela certifikát kvality a bezpečí s platností na tři roky.

„Velmi mě těší, že členové hodnotitelského týmu mimo jiné velmi pozitivně hodnotili mimořádnou vstřícnost všech zdravotníků, se kterými přišli během reakreditace do kontaktu. Nemocnici České Budějovice a tímto samozřejmě také všem jejím pacientům k reakreditaci gratuluji!“ uvádí hejtmanka Jihočeské kraje Mgr. Ivana Stráská.

„Mám radost, že opět mohu celému týmu naší nemocnice poděkovat. Konkrétně pak musím jmenovat doc. MUDr. Jozefa Filku, Ph.D., náměstka pro řízení kvality a bezpečí poskytované péče, který odvádí výbornou práci,“ říká MUDr. Ing. Michal Šnorek, Ph.D., předseda představenstva Nemocnice České Budějovice, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…